Op zoek naar een veilig en warm thuis?

Bij Driestroom kun je wonen zoals jij dat graag wilt. Zo kun jij wonen op een plek waar jij je fijn voelt en jezelf kunt zijn. Kun je zelfstandig wonen met ondersteuning op afstand of vind je het fijner om met anderen te wonen met begeleiding dichtbij? Misschien is een Driestroomhuis wel een fijne plek voor jou of ben je in een woongroep beter op je plek. Wij gaan voor jou op zoek naar een woonomgeving waar jij het beste tot je recht komt. We bieden je altijd een veilige en stimulerende omgeving van waaruit jij verder groeit.

Woongroep

Ravenstein17

Driestroomhuis

In een Driestroomhuis creëren we zoveel mogelijk een normale gezinssituatie: je leeft, woont en ontwikkelt je samen met anderen. Je volgt een normaal dagritme, je doet de dingen die bij een gezin horen; je gaat naar school of het werk en naar sport. Het verschil is dat ‘Driestroom-ouders’ ook professioneel zorgverleners zijn.

Zelfstandig leren wonen

Wil jij zelfstandig gaan wonen, maar eerst nog even oefenen? Dat kan, in de buurt van of zelfs ín een Driestroomhuis. Je woont dan bijvoorbeeld op een eigen verdieping, of naast het Driestroomhuis. Je krijgt steun, training en begeleiding vanuit het Driestroomhuis.
Oude-Graafseweg-Nijmegen_9108

Autisme

Leven met een vorm van autisme kan ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat en bieden de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw leven te leven zoals jij dat het liefste wilt. We hebben allerlei woonvormen waarbinnen je kunt ‘doorgroeien’ naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Hier is altijd ondersteuning aanwezig. Dag en nacht. Op sommige locaties is er zelfs een begeleider aanwezig die wakker blijft en ook ’s nachts komt kijken of het goed met je gaat. Woonlocatie Hegdambroek is hier een goed voorbeeld van. 
Meer informatie over Hegdambroek

Kun je jezelf 's nachts goed redden? Kom dan bij ons wonen met nachtzorg op afstand. Van 08:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds is er begeleiding aanwezig. 's Nachts is er iemand bereikbaar die op een andere locatie dichtbij werkt.

Je woont in een zelfstandige woning, op kleine afstand van een groepswoning van Driestroom. Je krijgt begeleiding op afspraak. Er zijn meerdere zelfstandige woningen met de groepswoning verbonden. Dat noemen we het ‘spetter-model’. Woonlocatie Mondriaan is hier een goed voorbeeld van. 
Oude-Graafseweg-4986

Aanmelden

Aanmelden voor nieuwe locaties of locaties die verbouwd worden is nog niet mogelijk. Onze huidige cliënten krijgen voorrang op de nieuwe en verbouwde locaties. Wellicht hebben we nu al een mooie plek voor jou vrij en kun je op een later moment doorstromen naar één van de nieuwe of verbouwde locaties. 

Neem contact met ons op
Driestroom-Elst-6659

Kom jij bij ons wonen?

We helpen je graag verder!