Week van Zorg en Welzijn 2019

 

Het is weer zover! Deze week, van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 vindt de Week van Zorg en Welzijn 2019 plaats. Samen met honderden andere zorg- en welzijnsorganisaties neemt Driestroom deel aan dit jaarlijks terugkerende evenement. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kom je ons op verschillende manieren tegen. Online nemen onze medewerkers je door middel van vlogs en blogs mee in hun belevenissen op de werkvloer.

Droombaan bij Driestroom - Artikel over Sarah Besaw

Stappen zetten richting en binnen de zorg - Blog door Ilse Peters en Monique Velthuyzen 

Werken met ouderen in Nijmegen - Vlog door Hanneke Henzen 

Aan de slag bij Driestroom: wat zijn de mogelijkheden? - Blog door Nico van Mourik

In opleiding bij Driestroom? - Vlog door Sandra Doeleman

Werken bij Driestroomlocatie de Daniël Eigenwijs - Blog door Tessa Verlaan

Een van de dingen die je ook echt niet mag missen is ons pop up Driestroomcafé waar je welkom bent voor gezellige speeddatesessies en waarbij je een blik kunt werpen op onze heuse careerwall. Tijdens het Driestroomcafé kun je ook al je vragen stellen over werken in de zorg, reageren op vacatures en informatie krijgen over de verschillende (opleidings)mogelijkheden binnen Driestroom. Zowel medewerkers van zorglocaties als personeelsmedewerkers zijn aanwezig om antwoord te geven op jouw vragen. Dus ben jij van plan om (weer) aan de slag te gaan in de zorg? Kom dan naar ons Driestroomcafé! Wij zullen zorgen voor een kleine versnapering. 

Driestroomcafé
Wanneer? Woensdag 13 maart 2019
Hoe laat? Je kunt binnenlopen tussen 16.00 uur en 19.00 uur
Waar? DROOM! De Aam, Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst (Gld)

Het Driestroomcafé heeft op 13-03-2019 plaatsgevonden, aanmelden is daarom niet meer mogelijk. 

Voor wie?
Wij staan tijdens deze week klaar voor iedereen die interesse heeft in een baan in de zorg. Of je nu specifieke informatie wilt hebben over Driestroom of bijvoorbeeld twijfelt om de overstap te maken naar de zorgsector. Wij geven je antwoord op al je vragen en hebben de tijd om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Specifiek hebben we een aantal interessante vacatures voor instromers, zij-instromers en herintreders.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie! 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur