Keurmerk 'Beste Werkgever' voor Driestroom

24 november 2020

Driestroom is door Effectory bekroond met het keurmerk Beste Werkgever. Effectory heeft, evenals eerdere jaren, het afgelopen jaar een medewerkersonderzoek afgenomen binnen Driestroom. De resultaten van dit onderzoek waren zeer positief, waardoor Driestroom het keurmerk ‘Beste Werkgever’ heeft mogen ontvangen. 

Beste Werkgevers Score
De Beste Werkgevers Score van een organisatie wordt bepaald door een aantal essentiële elementen op het gebied van werkbeleving. Denk hierbij aan de mate waarin medewerkers achter de organisatiedoelen staan, hoe trots zij zijn op de organisatie, het krijgen van voldoende ruimte en kansen om optimaal te presteren, tevredenheid over zowel de organisatie als de eigen werkzaamheden en het gevoel van waardering voor goed presteren. De uiteindelijke berekening van de Beste Werkgevers Score is op deze zes elementen gebaseerd. Medewerkers bepalen daarmee voor de volle 100% de score van hun eigen werkgever. 

Resultaat Driestroom
Driestroom heeft met een 7,6 boven de Nederlandse Benchmark (7,2) gescoord en het keurmerk weten te bemachtigen. Driestroom is trots op de mooie beoordelingen door haar medewerkers waardoor zij dit keurmerk heeft behaald. Dit keurmerk heeft Driestroom alleen kunnen behalen door wat onze eigen medewerkers over ons als werkgever te zeggen hebben. Het is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. 


Driestroom mag zichzelf nu een jaar lang de Beste Werkgever van Nederlandnoemen en daar zijn we ontzettend trots op! 

 

Wil jij ook bij Driestroom aan de slag? Kijk dan hier voor de vele mogelijkheden.

 

Bisonder203359