We denken altijd in mogelijkheden

Zelfstandig wonen en leven

Driestroom is er voor jou. Je woont zelfstandig en hebt wat extra ondersteuning nodig. Of je leeft met een beperking. Wij zijn er voor jou. Wij ondersteunen, behandelen en begeleiden je. Samen zoeken we naar kansen om je te ontwikkelen. Ook kun je bij ons komen wonen, als dat voor jou de beste oplossing is. Bij alles wat we doen staat één ding centraal: jouw alledaags geluk.

Driestroom, alledaags geluk, onbeperkt meedoen, begeleiding en ondersteuning

Alledaags geluk

Driestroom levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander.
Alledaags gelukmodel

Nieuws

Nieuwsoverzicht
16mei Nieuws - 16 mei 2022

Geslaagde Open Dag Huis van de Wijk Triade en Theater Klare Taal


Zaterdag 14 mei openden Huis van de Wijk Triade en Theater Klare Taal voor het eerst hun deuren voor publiek. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder van Gemeente Overbetuwe verzorgde de opening op deze zonnige zaterdag. Tijdens zijn welkomstwoord noemde hij dat het zo waardevol is dat we eindelijk weer mogen samenkomen. En hij benadrukte daarmee het belang van participatie in de wijk. Met het doorknippen van het lint, de knallende confetti en gezamenlijke toost werd deze dag feestelijk geopend. Succesvolle creatieve workshops Binnen konden de bezoekers onder het genot van een hapje en drankje uit eigen keuken niet alleen rondkijken, maar ook meedoen aan diverse creatieve workshops. Je kon bijvoorbeeld stempelen en kleien. En in de zaal mocht je theater maken en natuurlijk ook meedansen samen met de spelersgroep van Theater Klare Taal. Bij Krijg de Kleertjes werd veel kleding geruild en de mooie producten uit de winkel van Triade werden goed verkocht. Buiten werd met veel plezier gespeeld op het springkussen en stond er een rij bij het schminken. Kortom, het was een geslaagde Open Dag! Wij bedanken alle mensen die zijn geweest en mocht je nog eens in de buurt zijn, kom dan gerust nog eens binnen wandelen. Je bent van harte welkom! Huis van de wijk Triade Huis van de Wijk Triade is een werkpost van Driestroom. De assistent-medewerkers van Huis van de Wijk Triade maken hier onder meer keramieken schaaltjes, controleren puzzels voor 2Switch en werken bij kledingruilpunt Krijg de Kleertjes. Huis van de Wijk Triade heeft haar deuren geopend voor de buurt en andere organisaties, waarbij ontmoeting het sleutelwoord is. De verhuizing van Theater Klare Taal naar Huis van de Wijk Triade per 1 maart sluit hier naadloos bij aan. Theater Klare Taal Theater Klare Taal, een samenwerking tussen ArtEZ en Driestroom, heeft in Huis van de Wijk Triade een eigen ruimte, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het maken van theater. Het theatergezelschap bestaat uit vijftien spelers met een verstandelijke beperking en/of ondersteuningsvraag, die op zoek zijn naar bijzondere, kwetsbare en kunstzinnige vertalingen van wat ze denken, voelen en dagelijks meemaken. De uitkomsten hiervan laten zij zien in inspirerende voorstellingen in en buiten het theater. Op donderdag 2 juni speelt Theater Klare Taal haar voorstelling Orpheus & Eurydice in 't Mozaïek in Wijchen. Wil je deze voorstelling bijwonen? Lees hier meer en bestel je kaarten.   Een korte foto-impressie van de Open dag       Lees verder
Driestroom-Elst-6659

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!