Zorgzoeker_ASS_Senioren

Organisatie

Iedereen doet mee

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Onze cliënten doen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. In samenwerking met interessante partijen en dankzij de hulp van vrijwilligers realiseren we prachtige projecten.

Meedoen, midden in de wijk

Onze woonlocaties liggen vrijwel allemaal in een woonwijk, op loopafstand van winkels en bushaltes. Meedoen lukt het best midden in de wijk, waar je een praatje kunt maken met de buren en je je eigen boodschappen doet. Op onze woonlocaties leiden onze cliënten eigenlijk een heel normaal leven, met alles wat daarbij komt kijken, en vooruit, soms een beetje meer. Bijzonder of juist alledaags? Het is wonen volgens Driestroom.

Meedoen, op de werkvloer

Als je werkt, dan voel je je goed. Je handen uit de mouwen steken en iets moois maken of jezelf in het zweet werken. Heerlijk toch? Dat is precies wat onze cliënten doen. Onder hen bevinden zich creatieve kunstenaars, hoffelijke horecamedewerkers en beresterke boswachters. Allen hebben ze, in officiële termen, een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij weten echter waartoe ze in staat zijn. En dat is meer dan je denkt.

Als meedoen niet gaat…

Driestroom heeft ook cliënten die niet in staat zijn om zelfstandig of in groepsverband te wonen of te werken. Toch ligt het accent van onze ondersteuning ook in hun geval op ontwikkeling. In kleine stapjes en met veel geduld helpen wij hen om vooruit te komen. De kleine succesjes die zij bereiken, maken ons trots en blij.

Ondersteuning volgens Driestroom

Wij zijn niet blind voor beperkingen maar kijken verder dan onze neus lang is. Elke dag bieden wij onze cliënten de best passende ondersteuning. Ondersteuning zoals we die zelf ook zouden willen ontvangen. Of die we aan ons eigen kind of familielid zouden geven. Ondersteuning waar onze cliënten, en wijzelf, gelukkig van worden.

Kwaliteit

Hier vindt u het Kwaliteitsrapport van Driestroom 2017. Er is ook een cliëntversie van het Kwaliteitsrapport 2017 beschikbaar.

Jaarverslag Driestroom

Hier vindt u het jaarverslag en de jaarrekening van Driestroom over 2017. 

 170224-Certificatielogo_ISO9001_2015

 

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.