Begeleid wonen jeugd

Lukt het niet meer om bij je ouders te wonen? Is het thuis te onrustig is of heb je meer begeleiding nodig dan je ouders jou kunnen geven? Dan gaan wij voor je op zoek naar een fijne en passende plek binnen Driestroom. Bijvoorbeeld in een Driestroomhuis of in een woongroep. We bieden je een veilig en warm thuis van waaruit jij verder groeit.

Ravenstein08

Zelfstandig leren wonen

Wil jij zelfstandig gaan wonen, maar eerst nog even oefenen? Dat kan, in de buurt van of zelfs ín een Driestroomhuis. Je woont dan bijvoorbeeld op een eigen verdieping, of naast het Driestroomhuis. Je krijgt steun, training en begeleiding vanuit het Driestroomhuis waar de 'Driestroom-ouders' ook professionele zorgverleners zijn.
Ravenstein17

Kleinschalige Alternatieven Residentiële Jeugdzorg (KAR)

Jongeren met een complexe zorgvraag bieden wij een plek binnen onze kleinschalige zorgondernemingen. Deze jongeren hebben vaak te maken met problemen op verschillende leefgebieden, zoals problemen binnen familie of vrienden en/of op het gebied van wonen of werken. Ze verdienen een plek zoals thuis maar met de juiste zorg, begeleiding en structuur die zij nodig hebben.

 

Moeder-Kind-Huis

In een Moeder-Kind-Huis bieden we jonge moeders de mogelijkheid om binnen een veilige en beschermde omgeving de regie te voeren over hun eigen leven. Samen kijken we wat er nodig is om zelfstandig te kunnen wonen in een prettige en veilige omgeving.

Lees het artikel en bekijk het filmpje Een herstelde balans biedt ruimte voor ontwikkeling van Driestroomhuis Damaris.

Ben je benieuwd of er een Driestroomhuis bij jou in de buurt is? Bekijk dan hier het overzicht van onze woonlocaties in heel Nederland.

Wil je meer weten over wonen bij Driestroom?

Wij helpen jou graag verder

Driestroom

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?