Expertisecentrum

Bij ons expertisecentrum werken artsen, gedragskundigen en therapeuten elke dag aan het welzijn van onze cliënten. Ze bieden onderzoek, behandeling en therapie, maar ze voorzien ook hun collega's van advies. Zo ben je bij Driestroom altijd verzekerd van de beste professionele ondersteuning, precies op maat voor jou.

Hoe stimuleren we jouw kind?

Soms heeft een kind meer nodig dan we bij jullie thuis kunnen bieden. Bijvoorbeeld omdat de problemen te complex zijn, of de thuissituatie te onrustig. Dan is jouw kind welkom op onze dagbehandeling, specialistische kinderopvang of buitenschoolse opvang. Samen met jou werken onze professionals in een stimulerende omgeving aan de ontwikkeling van je kind.

Driestroom-3634

Dagbehandeling voor kinderen jonger dan 5 jaar

Soms is een peutergroep of kinderdagverblijf voor jouw kind niet passend. Bijvoorbeeld vanwege medische problemen. Of omdat je kind (meer) individuele aandacht nodig heeft. Dan is het welkom op onze dagbehandeling. Daar is er meer ruimte om je kind te helpen bij zijn of haar ontwikkeling. En te onderzoeken wat het nodig heeft om de overstap naar school te maken. Ook kijken we samen met jou hoe je de benadering die werkt op de groep thuis kunt toepassen. Onder andere Kinderdagcentrum Stijntje Buys in Nijmegen biedt deze dagbehandeling. Klik op de button hieronder en neem een kijkje bij Stijntje Buys.  
Een kijkje bij Stijntje Buys
Driestroom-Familie-2035

Specialistische buitenschoolse opvang en naschoolse dagbehandeling

Heeft jouw schoolgaande kind door zijn of haar beperking nét iets meer aandacht nodig? Of kan het hulp gebruiken bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden? Dan kan het terecht bij onze specialistische buitenschoolse opvang en naschoolse dagbehandeling. We bieden extra begeleiding en helpen je kind zelfstandiger en weerbaarder te worden. 
Driestroom-Spetters-6313

Dagbehandeling voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking

Kinderen met een ernstige meervoudige beperking van 5 jaar en ouder zijn welkom op onze dagbehandeling. Vanuit zorg én onderwijs stellen we een passend aanbod voor jouw kind samen. Daarbij werken we samen met verschillende scholen voor speciaal onderwijs. 
Driestroom-Elst-6564

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!