Raad van Bestuur, DriestroomJe kunt ons vergelijken met een zonnestelsel. Driestroom is de stichting, het moederbedrijf, de ‘zon’ met al haar woon- en werklocaties, behandelcentra, het Centraal Bureau en het expertisecentrum. Daaromheen hangen allerlei planeten zoals Driekracht, DROOM! en de franchisenemers van Ondernemersgroep Driestroom. Samen zijn we een grote familie.


Aan het roer van Driestroom staan Esther Nelissen en Hans van Gestel. Zij vormen de Raad van Bestuur. Er is ook een Raad van Toezicht. Zij houden toezicht op Driestroom en zijn officieel de werkgevers van Esther en Hans. De Raad van Toezicht bestaat uit Aad Koster (voorzitter), Hans Somer (vice-voorzitter), Hilde Reints, Jan Hamming, Shequita Kalloe, Jan van der Burg en Geert van den Enden.   


Bestuursverslag
De wet schrijft voor dat we elk jaar terugkijken op onze hele organisatie. Op de ondersteuning die we bieden op al onze locaties, op onze financiën en op de manier waarop we medewerkers en cliënten laten meepraten. Het staat allemaal in ons bestuursverslag, oftewel ons jaarverslag.

 

Jaarrekening
Je mag alles van ons weten. Ook hoe we met ons geld omgaan. In onze jaarrekening lees je hoe we er financieel voor staan.


Word Vriend van Driestroom
Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van cliënten van Driestroom en cliënten van zorgondernemers, verbonden aan Driestroom. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, een uitstapje of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Vrienden van Driestroom graag haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden. De steun van Vrienden van Driestroom is dan ook onmisbaar.
Wordt u ook Vriend van Driestroom?