Begeleid wonen volwassenen

Bij Driestroom kun je wonen zoals jij dat graag wilt. Op een plek waar jij je fijn voelt en jezelf kunt zijn. Kun je zelfstandig wonen met ondersteuning op afstand of vind je het fijner om met anderen te wonen met begeleiding dichtbij? Als je een tijdje ergens woont, bekijken we samen of je nog steeds op de juiste plek zit of misschien liever zelfstandiger woont. Jij ontwikkelt je, dus wij ontwikkelen mee.

Wonen met (nacht)zorg

Er is altijd ondersteuning aanwezig. Op sommige locaties is er zelfs een begeleider aanwezig die wakker blijft en ook ’s nachts komt kijken of het goed met je gaat. Kun je jezelf 's nachts goed redden? Kom dan bij ons wonen met nachtzorg op afstand. Er is begeleiding aanwezig van 08:00 tot 23:00 uur. En 's nachts is er iemand bereikbaar.

Wonen met ondersteuning op loopafstand

Je woont in een zelfstandige woning dichtbij een groepswoning van Driestroom. Er zijn meerdere zelfstandige woningen met de groepswoning verbonden en er is begeleiding op afspraak. Dat noemen we het ‘spetter-model’.

Hulp en ondersteuning thuis

Woon je zelfstandig, maar heb je daarbij zorg of ondersteuning nodig? We helpen je graag. De maatschappelijke ondersteuners van Driekracht bieden precies wat jij nodig hebt om zelfstandig te blijven wonen. Heel intensief en dichtbij, of minimaal en op afroep. Hulp bij het opvoeden van je kind of bij het vinden van werk, noem maar op.

Driekracht

Ouder wordende bewoner

Woonlocatie Het Poelsplein in Panningen is een kleinschalig woon- en zorghuis voor mensen met dementie. Wonen en zorgen sluiten in Het Poelsplein volledig aan op de belevingswereld van onze bewoners met dementie. In een huiselijke setting creëren de begeleiders een gevoel van veiligheid, vrijheid en warmte voor alle bewoners: een thuis voor mensen met dementie.

Autisme en normale begaafdheid

Leven met een vorm van autisme kan ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat en bieden de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw leven te leven zoals jij dat het liefste wilt. We hebben allerlei woonvormen waarbinnen je kunt ‘doorgroeien’ naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Klik op de button hieronder en lees meer over de begeleiding die wij bieden bij autisme en normale begaafdheid. 
Autisme en normale begaafdheid

Wil je bij ons wonen?

Wij denken graag met jou mee!

Driestroom

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?