Expertisecentrum

Bij ons expertisecentrum werken artsen, gedragskundigen en therapeuten elke dag aan het welzijn van onze cliënten. Ze bieden onderzoek, behandeling en therapie, maar ze voorzien ook hun collega's van advies. Zo ben je bij Driestroom altijd verzekerd van de beste professionele ondersteuning, precies op maat voor jou.

Wat past het best bij jou?

Bij Driestroom kun je wonen zoals jij dat graag wilt. Specialistische artsen en paramedici bieden jou structuur en veiligheid op maat. Zo kun jij wonen op een plek waar jij je fijn voelt en jezelf kunt zijn. Kun je zelfstandig wonen met ondersteuning op afstand of vind je het fijner om met anderen te wonen met begeleiding dichtbij? Als je een tijdje ergens woont, blijven we kijken of je nog steeds helemaal op je plek bent, of misschien liever zelfstandiger woont. Jij ontwikkelt je, dus wij ontwikkelen mee. 

Wonen met 24 uur per dag ondersteuning

Hier is altijd ondersteuning aanwezig. Dag en nacht. Op sommige locaties is er zelfs een begeleider aanwezig die wakker blijft en ook ’s nachts komt kijken of het goed met je gaat. Bekijk hiernaast een filmpje over onze woonlocatie Hegdambroek. 

Wonen met nachtzorg op afstand

Kun je jezelf 's nachts goed redden? Kom dan bij ons wonen met nachtzorg op afstand. Van 08:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds is er begeleiding aanwezig. 's Nachts is er iemand bereikbaar die op een andere locatie dichtbij werkt.

Wonen met ondersteuning op loopafstand

Je woont in een zelfstandige woning, op kleine afstand van een groepswoning van Driestroom. Je krijgt begeleiding op afspraak. Er zijn meerdere zelfstandige woningen met de groepswoning verbonden. Dat noemen we het ‘spetter-model’.
Elsweide-2464

Wonen bij een Driestroomhuis

Wil je zelfstandig gaan wonen, maar eerst nog even oefenen? Dat kan, in de buurt van of zelfs ín een Driestroomhuis. Je woont dan bijvoorbeeld op een eigen verdieping, of naast het Driestroomhuis. Je krijgt steun, training en begeleiding vanuit het Driestroomhuis.

Autisme en normale begaafdheid

Leven met een vorm van autisme kan ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat en bieden de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw leven te leven zoals jij dat het liefste wilt. We hebben allerlei woonvormen waarbinnen je kunt ‘doorgroeien’ naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Klik op de button hieronder en lees meer over de begeleiding die wij bieden bij autisme en normale begaafdheid. 
Autisme en normale begaafdheid
Driestroom-Elst-6659

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!