Denk je erover na om iets anders te doen met je carrière of wil je (weer) starten met werken?

Misschien is een BBL-opleiding bij Driestroom iets voor jou. Tijdens dit leerwerktraject stomen we je klaar voor het werken in de zorg. Je volgt een opleiding en werkt gelijktijdig bij een van onze locaties. Wij betalen je opleiding en jij ontvangt een leerlingsalaris, zoals die in onze CAO is vastgelegd.

Hoe ziet een leerwerktraject eruit?

Onze BBL-opleidingen duren 3 tot 4 jaar en zijn te volgen voor begeleider niveau 3, persoonlijk begeleider niveau 4 of op hbo-niveau. Je volgt een leerwerktraject waarbij je één dag in de week naar school gaat en de overige dagen (max. 25 uur) bij een locatie van Driestroom werkt. Meestal kom je elk schooljaar op een andere locatie te werken, zodat je van verschillende doelgroepen en mensen kunt leren.

Nog niet zeker?

We zijn ons ervan bewust dat de switch naar de zorg een hele stap voor je kan zijn. Ook al heb je altijd al het gevoel gehad dat de zorg iets voor je is of kwam dit uit een beroepskeuzetest naar voren. Daarom helpen we je graag in het maken van je keuze. We vinden het namelijk belangrijk dat jij iets gaat doen wat je écht leuk vindt. Sandra Doeleman is praktijkopleider. Ze vertelt in een deze video meer over het leerwerktraject bij Driestroom. Klik op de foto en bekijk de video.

Driestroom-Loovelden-3841

Startdata

Per jaar heeft Driestroom een aantal plekken beschikbaar voor een BBL-opleiding. Bij voldoende uitstroom en dus lege plekken, starten we in februari en september 2024 met de instroom van leerwerktrajecten. Meestal ontvangen we een ruim aantal sollicitaties. Wees er daarom op tijd bij! 

Vragen over het leerwerktraject?

Onze praktijkopleiders staan je graag te woord!

Neem contact op met Sandra 06 53 16 31 68 of Bouwkje 06 10 35 10 57