Bij Driestroom kun je ook terecht als je weer aan het werk wilt. We werken samen met het UWV en bieden je graag een mooi re-integratietraject aan. We gaan voor een succesvolle start van de rest van jouw werkende leven.

Oude-Graafseweg-Nijmegen_8883

Praktijkassessment

Is het voor UWV en voor jou zelf lastig om in te schatten welke mogelijkheden jij hebt om te werken? Dan doen we een praktijkassessment om te kijken waar je staat en wat er nog nodig is om weer aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door middel van het opdoen van ervaring in de praktijk waarbij een coach in de nabijheid is. 

157B0591

Voorbereidende modules

Soms is de stap naar werk zo groot, dat er eerst tussenstappen gezet moeten worden. Daarvoor bieden we de modules aan die UWV ‘modulaire re-integratiediensten' noemt: 

  • ‘participatie-interventie’: werken aan een sociaal netwerk buitenshuis
  • ‘bevorderen maatschappelijke deelname’: vergroten van je fysieke en psychische weerbaarheid
  • ‘begeleiding bij scholing’: ondersteuning bij scholing die nodig is om aan het werk te kunnen  
 

Werkfit

Op dit moment kun je nog niet werken, maar het is al wel duidelijk wat nog nodig is om wél aan het werk te gaan. Of om een opleiding te volgen. Wij coachen je om weer ‘werkfit’ te worden.
Bloem-Bemmel-7834

Naar werk

Je bent er klaar voor! Je kunt weer werken en krijgt van ons ondersteuning om aan het werk te gaan en te blijven. Of om je eigen bedrijf te starten.
A4_Computers_ICT-Maatwerk-6423

Jobcoaching

Als je een arbeidsbeperking hebt, kan een jobcoach jou en je werkgever helpen. Bijvoorbeeld met een persoonlijk trainingsprogramma en begeleiding op de werkvloer. Of met het herverdelen van werk, als sommige dingen niet lukken. Het doel is dat je uiteindelijk je werk zelfstandig kunt doen. Een jobcoach blijft minimaal een half jaar bij je.

Vragen over een re-integratietraject?

Neemt contact met ons op!