Re-integreren bij Driestroom

Bij Driestroom kun je ook terecht als je weer aan het werk wilt. We werken samen met UWV en bieden je graag een re-integratietraject aan. Samen met jou kijken we naar wat je kunt, wat je wilt en wat bij jou past. Met als doel dat je weer met plezier aan het werk gaat. We ondersteunen je bij een succesvolle start van de rest van jouw werkende leven.

Praktijkassessment

Is het voor UWV en voor jou lastig om in te schatten welke mogelijkheden jij hebt om te werken? Dan doen we een praktijkassessment om te kijken waar je staat en wat er nog nodig is om weer aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door middel van het opdoen van ervaring in de praktijk waarbij een coach in de nabijheid is.

Modulaire re-integratiemodules

Soms is de stap naar werk zo groot dat er eerst tussenstappen gezet moeten worden. Daarvoor bieden we de modules aan die UWV ‘modulaire re-integratiediensten' noemt: 

  • participatie-interventie: werken aan een sociaal netwerk buitenshuis
  • bevorderen maatschappelijke deelname: vergroten van je fysieke en psychische weerbaarheid
  • begeleiding bij scholing: ondersteuning bij scholing die nodig is om aan het werk te kunnen  
 
Wil je meer weten over re-integreren bij Driestroom? Of wil jij of je arbeidsdeskundige van UWV je aanmelden voor een traject?
Dat kan! Neem contact op met Driestroom Begeleid Werken via begeleidwerken@driestroom.nl of 06 – 50 43 95 29. We bellen je terug en vertellen je graag meer!