Echt flexibel

We zijn altijd op zoek naar flexmedewerkers die onze teams tijdelijk kunnen versterken in vakantieperiodes of vanwege ziekte. Ben je flexibel inzetbaar en geef je onze cliënten graag de zorg en aandacht die ze verdienen? Dan is werken voor ons flexbureau iets voor jou! En het mooiste is: jij bepaalt zelf waar en wanneer je het liefst wilt werken.

Driestroom-3842

Echt flexibel

Werk je voor ons flexbureau, dan heb je veel vrijheid in wanneer, waar en met wie je werkt en ben je op verschillende momenten inzetbaar. Afhankelijk van het gewenste aantal werkuren kun je op incidentele, acute of op langdurige basis bij Driestroom aan de slag.
157B0591

Jouw groei & ontwikkeling

Jezelf kunnen ontwikkelen in je werk is belangrijk, ook als je flexwerker bent. Daarom besteden we veel aandacht aan scholing. Mocht je een aanvullende opleiding nodig hebben om je werk beter te kunnen doen, dan krijg je die. Wat we van jou verwachten? Een grote bereidheid om je voor een ander in te zetten. Naast ontwikkeling door opleiding, kun je ook op andere manieren groeien. Zo krijg je voorrang op externe kandidaten wanneer er een passende vaste functie binnen Driestroom vrijkomt!
2668

Jij en Driestroom?

Denk je dat jij en Driestroom een goede combinatie zijn? Bekijk de vacature en solliciteer direct. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze vaste pool flexmedewerkers!
Alle vacatures